Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
1 липня 2018 р.

Чернігівський міський голова звертається до чернігівців у зв'язку зі стихійним лихом


Фото № 1

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко звернувся до чернігівців у зв'язку зі стихійним лихом - аномальними зливами 30 червня:         

- Шановні чернігівці!
 

Висловлюю щирі співчуття тим, хто постраждав від великої негоди, яка спіткала наше місто, коли за декілька годин випала понад місячна кількість опадів. Значних збитків завдано приватному та комунальному майну. 


Всі служби та відповідальні особи працювали та працюють в режимі надзвичайної ситуації та роблять все, що в їх силах, щоб ліквідувати наслідки негоди. 
Величезна подяка всім волонтерам та небайдужим містянам, які організували збір допомоги постраждалим. Окрема подяка - службовцям ДСНС міста і області та робітникам комунальних служб міста, що працювали майже цілодобово після зливи.    

З понеділка та протягом тижня працюватиме комісія, яка визначить збитки громадян, завдані стихією, та технічні висновки що до недоліків мереж та шляхів їх усунення.
Тим же "критикам", які лише зловтішаються тим, що сталося та намагаються знайти винних, хочу побажати здоров`я та щоб подібна стихія вас ніколи особисто не торкнулася.

 


Прес-служба Чернігівської міської ради

 

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!