Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
13 липня 2018 р.

14-15 липня - фестиваль середньовічної культури та історичного фехтування «Сіверські Вікінги»


Фото № 1

У Чернігові на березі р. Десна 14-15 липня відбудеться фестиваль середньовічної культури та історичного фехтування «Сіверські Вікінги». Цього дня на відвідувачів чекають лицарські бої, лучний турнір, ярмарок ремісників, розваги для дітей, Фолк-Рок концерт, яскраве вогняне шоу та багато іншого.

Проведення фестивалю організоване відповідно до розпорядження Чернігівського міського голови Владислава Атрошенка, яке він підписав 6 липня. Згідно з ним управлінню житлово-комунального господарства та комунальному підприємству «Зеленбуд» Чернігівської міської ради доручено виконати роботи з упорядкування території проведення фестивалю, встановлення біотуалетів та контейнерів для сміття.

Управління охорони здоров’я міської ради забезпечить медичний супровід, а Чернігівський міський відділ ДСНС України в Чернігівській області вживатиме протипожежні заходи під час проведення фестивалю.

Також міські правоохоронні органи слідкуватимуть за безпекою дорожнього руху та забезпеченням публічної безпеки і порядку на цій території.

 



Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!