Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
16 серпня 2018 р.

Всі роботи з будівництва та реконструкції – під особистим контролем міського голови


Фото № 1

Міський голова Владислав Атрошенко вимагає пришвидшити ремонт та реконструкцію на об’єктах у місті. І виконувати роботи якісно.  Про це йшлося на ранкових нарадах з проектантами та підрядниками 9 та 14 серпня.

Мова, перш за все, про знакові об’єкти міста: нове підсвічування для Катерининської церкви, розмітка, огорожа та дорожнє покриття на в’їзді до Чернігова з київського напрямку, укладання плитки та упорядкування роздільної полоси по вул. Рокоссовського, мощення тротуарів по вулиці Полуботка, Алея Героїв.

Окрім того, міський голова закликав усіх розпорядників коштів концентруватись на об’єктах, які можна відремонтувати протягом одного бюджетного року. Адже втягуватись у кількарічні ремонти нераціонально: це додаткові тендери, переоцінка, експертизи. Це все час і кошти.

Також міський голова доручив прискорити процес встановлення сучасних зупинкових комплексів. Цьогоріч їх мають встановити близько 70 одиниць, переважно у центральній частині міста. Процес заміни зупинок на нові стартував минулого року, тоді їх встановили більше 100.

Окреме доручення міського голови – припинити практику використання різноформатного оформлення малих архітектурних форм у місті, наприклад, пересувних точок для торгівлі кавою. У найближчі місяці має бути розроблений єдиний дизайн таких об’єктів, за яким із 2019 року працюватимуть усі власники такого бізнесу.


 


Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!