Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
14 вересня 2018 р.

До 40-річчя створення Академії державної пенітенціарної служби. ФОТО

+7
+4

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8
Фото № 9
Фото № 10

14 вересня в Чернігові Присягу на вірність Українському народові склали 113 курсантів 1-го навчального курсу Академії державної пенітенціарної служби. Загалом цього року лави навчального закладу поповнили 486 молодих людей.

Цей рік для Академії державної пенітенціарної служби особливий - установа відзначає 40 років із дня заснування. Урочистості з нагоди цієї дати відбулись у Чернігівському обласному філармонійному центрі фестивалів та концертних програм. Привітав працівників, курсантів та випускників Академії і чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

На переконання очільника міста, за останні роки навчальний заклад тісно інтегрувався у життя Чернігова, курсанти та викладачі активно долучаються до міських заходів із національно-патріотичного виховання, інших молодіжних проектів.

Також у спільних планах - ремонт та благоустрій прилеглих до центрального корпусу Академії територій. Цю пропозицію розглядатимуть під час формування міського бюджету на наступний рік.

З нагоди 40-річчя навчального закладу Почесною грамотою Чернігівської міської ради та виконавчого комітету нагороджений полковник внутрішньої служби Любич Олександр Анатолійович - доцент кафедри економіки та соціальних дисциплін Академії. 

Подяка Чернігівського міського голови оголошена:

  • старшому лейтенанту внутрішньої служби Мелащенко Анні Олександрівні - заступнику начальника інтендантсько-господарчого відділу Академії;
  • доценту кафедри економіки та соціальних дисциплін Академії Доній Наталії Євгенівні;
  • доценту кафедри кримінального, кримінально-виконавчого права та кримінології Академії Звенигородському Олександру Михайловичу.

 Для присутніх виступили талановиті виконавці та колективи філармонійного центру фестивалів та концертних програм.



 


Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!