Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
22 вересня 2018 р.

Фестиваль оркестрів та фінал "Чернігів The Best": у Чернігові тривають святкові заходи

+2

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5

Святкові заходи до Дня міста Чернігова продовжуються і сьогодні, 22 вересня. На різних локаціях на чернігівців чекають цікаві розваги. 

Так, вдень стартував парад оркестрів - учасників ІІІ Всеукраїнського фестивалю духових оркестрів. Серед них колективи Чернігова, Києва, Вінниці та Одеси. Оркестри пройшли святковою ходою від Красної площі до Катерининської церкви. На нижньому майданчику на в'їзді до міста учасники продемонстрували свої показові виступи.

На фестиваль завітав і чернігівський міський голова Владислав Атрошенко. Він привітав усіх чернігівців та гостей міста зі святом та побажав, щоб кожен у ці вихідні отримав задоволення від Чернігова та святкових заходів, залишивши собі гарні враження.

Пізніше, з 16:00 год. на головній сцені міста на Красній площі стартував фінал відкритого конкурсу-фестивалю "Чернігів The Best". Його відкрили минулорічні переможці конкурсу: зразковий танцювальний колектив «Територія твого танцю» із Козельця.

А першими цього року під час фіналу виступили Сергій Гончаренко та Вероніка Кириленко. Також свій виступ продемонстрували і запрошені гості - колектив Чернігівського навчального реабілітаційного центру № 2.











































Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!