Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
22 вересня 2018 р.

Під час святкового концерту Владислав Атрошенко привітав чернігівців з Днем міста


Фото № 1
Фото № 2

У Чернігові 22 вересня на Красній площі на головній сцені міста стартував фінал відкритого конкурсу-фестивалю "Чернігів The Best". Його відкрили минулорічні переможці конкурсу зразковий танцювальний колектив «Територія твого танцю».

Цього року у фіналі конкурсу свої таланти демонстрували 25 учасників. Також на сцені виступили запрошені гості - колектив Чернігівського навчального реабілітаційного центру № 2.

Увечері для чернігівців виступали хедлайнери свята - Дан Балан та Андрій Данилко.

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко зі сцени ще раз привітав всіх чернігівців з Днем міста:

- У мене, як у мера міста, просте завдання – я хочу разом з вами, з кожним з вас, з вашою допомогою зробити Чернігів – кращим містом в Україні серед рівних за потенціалом міст. Друзі, я щиро прошу кожного з вас мені в цьому допомогти. Як це зробити?

Перше – повірити, що це можливо. Друге – я закликаю, перш за все, бізнес і сподіваюся, що він мене почує, будь-який – від малого до великого, почати більш відповідально ставитися до сплати податків. Ніяка податкова інспекція чи поліція тут не помічник - це варто усвідомлювати самому. Третє – друзі, кожного з вас я прошу берегти все те, що робиться в місті. Адже це все робиться для всіх нас.

З Днем міста, щастя, здоров’я. Люблю вас!

 Завершилось свято яскравим шоу піротехнічних ефектів.

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!