Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
24 вересня 2018 р.

У конкурсі-фестивалі "Чернігів The best" – 2018 перемогла 6-річна циркова гімнастка з номером «Маленька балерина»


Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3

Оголошення переможців конкурсу-фестивалю "Чернігів The best" – 2018 та гала-концерт лауреатів відбулися вчора, 23 вересня, на сцені Міського палацу культури.

Цього року Гран-прі конкурсу отримала Марія Скорина – шестирічна дівчинка, яка вразила глядачів красою, грацією і ніжністю свого гімнастичного трюкового виступу в образі маленької балерини. Марія -  вихованиця зразкової спортивно-циркової студії «Тріумф». Окрім визнання та овацій, переможниця виборола грошовий приз у 7500 грн (це половина загального призового фонду).

Друга половина розподілена між іншими переможцями конкурсу:

 

  • ІІ місце та 3000 грн. - Клуб спортивного бального танцю «Ніка»;
  • ІІІ місце та 2500 грн - Михайлов Володимир (м.Городня);
  • IV місце розділили та отримали на розвиток колективу по 1000 грн. спортивний клуб художньої гімнастики «Чемпіонка» та гурт "Наст".

 

Приз глядацьких симпатій - зразковому колективу студії сучасного танцю «Альянс».

Спеціальними грошовими преміями від організаторів конкурсу нагороджено Оксану Османову (співачка), Миколу Морозова (співак) та студію сучасного естрадного спортивного танцю «Реверанс».

Також усі учасники фіналу отримали різноманітні цінні подарунки від партнерів свята.

Вручив призи і привітав переможців конкурсу його засновник – Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Він зауважив, що сьогодні бачить, як втілюєтсья у життя мета конкурсу, започаткованого 5 років тому. Адже "Чернігів The best" створювався саме як майданчик, на якому талановиті чернігівці можуть не тільки показати свою майстерність, а й бути поміченими представниками більш масштабних конкурсів та продюсерами. Так і цього року троє фіналістів одержали запрошення на участь у великому всеукраїнському конкурсі, який проводиться для відбору представників України на інший, міжнародний.

 Я можу констатувати, що задумка "Чернігів The best" спрацювала. Окрім того, він став яскравою частиною святкування Дня міста. Вважаю, що цей конкурс, як частина того, що ми робимо у культурній площині, потрібен нашому місту. Оцей дух українства, Чернігова як "пуповини України" – його треба підносити й розвивати саме з культури, саме з дитинства, - сказав міський голова.

До речі, у складі журі "Чернігів The best" цього року було три зіркових співачки: Жанна Боднарук, Марина Горчаренко та Рулада. А також – відомі фахівці в інших жанрах мистецтва:  продюсер Роман Іванцок, хореограф Віктор Войніков, суддя з  танцювального спорту Олексій Загоруйко та інші.

 Більше якісних фото учасників та глядачів фестивалю-конкурсу "Чернігів The best" 









































 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Фото прес-служби міської ради та Віктора Кошмала

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!