Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
5 жовтня 2018 р.

Владислав Атрошенко подякував італійцям за допомогу

+5
+2

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко сьогодні взяв участь в урочистій церемонії вручення гуманітарної допомоги Чернігівській обласній лікарні. Благодійні організації з Італії – «Кассаго кличе Чорнобиль» і «Домані–Завтра» - передали лікувальному закладу два автомобілі швидкої допомоги “Фіат Дукато”.

Участь у церемонії взяли також Надзвичайний та Повноважний посол Республіки Італія в Україні Давіде Ла Чечіліа, Президент асоціації «Кассаго кличе Чорнобиль» Армандо Кріппа, Президент асоціації  «Домані–Завтра» Крістіан Молінарі, виконуюча обов’язки голови Чернігівської ОДА Юлія Свириденко, голова Чернігівської обласної ради Ігор Вдовенко, голова громадської організації «Дитячий фонд Чернігівщини» Валентина Хуторненко.

Міський голова подякував італійським благодійникам від імені всієї громади Чернігова. Також він висловив надію, що Україна обов'язково стане заможною державою, громадяни якої будуть надавати допомогу вже іншим країнам.

Як відомо, благодійники з Італії вже понад 25 років опікуються оздоровленням дітей з Чернігівщи, матеріально підтримують сиріт, допомагають медичним закладам і школам-інтернатам.








Праворуч - Президент асоціації «Кассаго кличе Чорнобиль» Армандо Кріппа








 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!