Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
30 листопада 2018 р.

Чернігівський колегіум №11 святкує 80-річний ювілей

+4

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7

Чернігівський колегіум №11 святкує 80 років з дня створення. Урочистості з нагоди цього свята проходили сьогодні, 30 листопада, в Міському Палаці культури ім.В.Радченка.

Привітати адміністрацію школи, педагогічний та учнівський колектив прийшли чернігівський міський голова Владислав Атрошенко, секретар міської ради Максим Черненок, керівники структурних підрозділів міськради й інші поважні гості.

Дійсно 80 років – це філософський вік, він з однієї сторони вже не малий, але з іншої – школа сьогодні юна, модернізована, амбітна. У 2019 році планується зробити досить серйозний капітальний ремонт самої будівлі школи, відновити спортивну залу, зробити басейн, закупити сучасне обладнання.

Хочу побажати, щоб у всіх вчителів залишалося натхнення до роботи, щоб колектив батьків, учнів і вчителів був єдиним.

Сьогодні досить суттєва увага міської влади приділяється вашому колегіуму, оскільки заклад є одним із найбільших у місті. Я сподіваюся, що ви це відчуваєте. Тільки з 2017 по плановий 2019 рік спрямовано на капітальні роботи більше 32 млн грн. Тому хочу вірити, що ваша школа та ваш колектив матиме прекрасне майбутнє. А для цього прошу вас - знаходьте найкоротші, найоптимальніші шляхи до душ, до розуму дітей і виховуйте з них щирих українців, які працюватимуть у Чернігові, - сказав Владислав Атрошенко у вітальному слові.

За сумлінну працю та з нагоди 80-річчя від дня заснування Чернігівського колегіуму № 11 кращим вчителям вручені відзнаки.

Почесною грамотою Чернігівської міської ради та виконавчого комітету нагороджені: 

  • Кошева Олена Іванівна, учитель української мови та літератури;
  • Полуботко Людмила Вікторівна, учитель початкових класів. 

Подяка Чернігівського міського голови оголошена: 

  • Зеленській Тетяні Вікторівні, учителю початкових класів;
  • Ліхуті Вікторії Вікторівні, учителю української мови та літератури;
  • Ткаченко Оксані Григорівні, учителю математики. 

Чернігівський колегіум № 11 входить у першу десятку рейтингу шкіл Чернігова та займає ІІІ місце. Колегіум відзначений багатьма дипломами міжнародного рівня, а також є переможцем Всеукраїнського конкурсу «100 кращих шкіл України» в номінації «Школа успіху».

У колегіумі наразі працює 119 вчителів. Серед них: вищої категорії – 66, І категорії – 16, ІІ категорії – 19, спеціалісти – 14, "старший учитель" – 30, "учитель-методист" – 17, молоді вчителі (стаж роботи до 3-х років) – 12, пенсійного віку – 24, працюють з неповним навантаженням – 10, сумісники – 1, керівники гуртка - 2, бібліотекарі – 2.

За підсумками «Педагогічного профтесту», який проводився на інтернет-порталі рейтингу освітніх закладів України www.ukrosvita-rating.com, 10 учителів колегіуму на чолі з директором склали тести на відмінно і відповідно отримали сертифікати «1-е рейтингове місце».

На сьогодні у ЗЗСО навчається 1667 учнів, серед них першокласників – 164, учнів 11-х класів – 63. За 80 років роботи - 20 тисяч випускників.  



















Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!