Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
3 грудня 2018 р.

Міський голова прозвітував про роботу у 2018 році

+3

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6

Сьогодні, 3 грудня, увечері в залі Міського палаці культури Чернігова відбувся публічний звіт чернігівського міського голови Владислава Атрошенка про роботу в 2018 році. У такому форматі Владислав Атрошенко звітує перед громадою щорічно.

Звіт почався з перегляду відеофільму «Чернігів: місто що розвивається», присвяченому змінам на краще, які відбулися в місті за рік. Потім майже дві години міський голова відповідав на питання громадян із залу, а також подані письмово.

Тематика запитань – будівництво тих чи інших об’єктів у місті та вплив на підрядників, покращення роботи міського громадського транспорту і маршрутної мережі, екологія та перспективи розвитку рекреаційних зон, які є перлинами природи Чернігова, проте потребують догляду, робота влади в умовах воєнного стану, питання про матеріальну допомогу й чи піде місто на «проїдання» бюджету, кадрові призначення, доцільність існування поділу Чернігова на 2 райони та існування районних рад, і багато інших.

Владислав Атрошенко також розповів про свої завдання на посаді міського голови:

- Моя місія показати, що є не тільки болото, а й розвиток. Що у Чернігова є майбутнє. По всіх напрямках потрібно задати стандарти - як воно повинно бути, із подальшим накладення цих стандартів на все місто. І по школах, і по комунікаціях, і по дорогах, і по всьому іншому, - сказав міський голова.  

Запис відеотрансляції звіту можна переглянути на сторінці «Прес-служба чернігівської міської ради» в соціальній мережі «Facebook».

Відеофільм «Чернігів: місто що розвивається» дивіться 4 грудня о 18.30 та 5 грудня о 7.30, 13.10 і 22.10 в ефірі телеканалу «Дитинець».

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!