Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
15 грудня 2018 р.

У Чернігові відзначили лауреаток конкурсу «Жінка року-2018»

+7
+4

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8
Фото № 9
Фото № 10

Нагородження лауреаток щорічного конкурсу «Жінка року» відбулося в Чернігові 14 грудня. На сцені Міського палацу культури почесні дипломи вручили цього року восьми непересічним чернігівкам.

Отже, звання Жінки року-2018 одержали:

Ірина Варвинець – заслужений майстер спорту України з біатлону, срібна призерка Чемпіонату світу-2017, учасниця 23-х зимових Олімпійських ігор, 4-разова чемпіонка Європи. За найвищі спортивні результати з-поміж українських спортсменів вона кілька разів визнавалася в Україні "Спортсменкою місяця", у тому числі, й у січні цього року.

Раїса Шанська – засновниця і член правління громадської організації «Єдина родина Чернігівщини», яка об’єднує родини загиблих у війні на сході України з усієї нашої області. Разом ці сім’ї підтримують одна одну і допомагають бійцям на передовій, а також ведуть активну громадську діяльність.

Наталія Хольченкова – викладач та аспірант Національного університету «Чернігівський колегіум»  ім.Т.Г. Шевченка, засновниця та керівниця Зразкового колективу студія сучасного танцю «Альянс», депутат Чернігівської міської ради, яка веде активну громадську діяльність.

Яніна Тимошенко – директор методичного центру Управління освіти Чернігівської міської ради, яка багато зробила для залучення в школи Чернігова ефективних освітніх розробок. Також вона - співавтор методичних посібників з інформатики, автор статей у спеціалізованих журналах. Активно організовує просвітницьку роботу щодо впровадження хмарних технологій і технологій проектного навчання.

Ольга Відковська – інженер садово-паркового господарства КП «Зеленбуд» Чернігівської міської ради, автор квіткового різнобарв’я і краси парків Чернігова, а також – скульптур з квітами, біля яких люблять фотографуватися чернігівці та гості міста. До речі, це зовсім молода дівчина, якій не так давно закінчила вуз – але справляється з такою непростою ділянкою роботи.

Світлана Жимолостнова – відома громадська активістка і волонтер, голова профкому профспілкової організації «Чернігівська профспілка підприємців «Єдність», член президії ГО «Спілка жінок Чернігівщини».

Аліна Кунденко – кандидат економічних наук і автор понад 60 наукових публікацій з тематики «Стратегічне та антикризове управління підприємствами», яка стала підприємцем-практиком. Зараз вона - заступник директора ПП «Альтеп-Центр», яке не тільки є успішним, а і дбає про своїх працівників. Підприємство розробляє та виробляє опалювальне обладнання, а минулого року розпочало соціальний проект - відродило в Чернігові виробництво бандур.

Ольга Коцур – керівник народного аматорського фольклорного колективу «Сіверяни» та засновниця та учасниця унікального фольклорного гурту «Калита». Обидва колективи сьогодні – візитівка Чернігова.

Конкурс «Жінка року» проводиться в Чернігові вже 21-й рік поспіль. Його співзасновником та організатором є Спілка жінок міста Чернігова. Захід проходить за підтримки Чернігівської міської ради, міського голови Владислава Атрошенка, Управління культури та туризму, Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради.

 \


Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!