Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
7 лютого 2019 р.

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту регуляторного акта - рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 24 травня 2011 року № 143 «Про Порядок користування об’єктами благоустрою у м. Чернігові»


Фото № 1

На виконання Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних, юридичних осіб та їх об’єднань, оприлюднюється проект рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради  «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради  від 24 травня 2011 року № 143 «Про Порядок користування об’єктами благоустрою у м. Чернігові» та аналіз регуляторного впливу даного акта, розроблений управлінням архітектури та містобудування Чернігівської міської ради.

Проект рішення спрямований на вдосконалення процедур користування об’єктами благоустрою в м.Чернігові та забезпечення прозорості у визначенні осіб, які виявлять бажання укласти договір про пайову участь в утриманні об’єкта благоустрою.

Проект рішення передбачає:

- визначення комунальних підприємств, відповідальних за дотриманням Порядку користування об’єктами благоустрою в м. Чернігові та встановлення кола їх повноважень;

- коло повноважень комісії з погодження розміщення тимчасових об’єктів на об’єктах благоустрою;

- порядок розміщення тимчасових об’єктів;

- порядок проведення конкурсу на право укладення договору про пайову участь в утриманні об’єкту благоустрою;

- прийняття Порядку користування об’єктами благоустрою у м. Чернігові у новій редакції.

Проект разом з  аналізом регуляторного впливу оприлюднюється у мережі Інтернет на офіційному web-порталі Чернігівської міської ради за електронною адресою: www.chernigiv-rada.gov.ua   у розділі «Регуляторна політика», рубрика «Оприлюднення проектів регуляторних актів».

З текстом проекту рішення та аналізом його регуляторного впливу можна ознайомитися в управлінні архітектури та містобудування Чернігівської міської ради за адресою: м. Чернігів, вул. Коцюбинського, 82.

Зауваження та пропозиції у письмовій формі від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються протягом місяця з дня  його оприлюднення   на адресу розробника:  м. Чернігів, вул. Коцюбинського,  82  (відповідальна особа - Калюжний С.С.).

 

 

Начальник управління архітектури

та містобудування міської ради                                                                                       С. КАЛЮЖНИЙ

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!