Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
7 лютого 2019 р.

Конкурс дитячих малюнків «Вода – колиска життя». АНОНС


Фото № 1

До Всесвітнього дня води Деснянське басейнове управління водних ресурсів оголосило конкурс дитячих малюнків - «Вода – колиска життя».

До участі запрошують учнів, вихованців, слухачів середніх загальноосвітніх шкіл, зокрема й художніх, позашкільних навчальних закладів, у двох вікових категоріях:

І група – віком від 7 до 10 років;

ІІ група – віком від 11 до 14 років.

Умови конкурсу: необхідно подати малюнки у довільній графічній, живописній формах, виконані олівцями, олійними, акварельними фарбами чи гуашшю.Розмір роботи не має бути більшим за формат А-3. На зворотному боці, або в додатку до неї, потрібно зазначити розбірливою українською мовою:

• назву роботи;

• прізвище, ім’я, по батькові та дату народження автора;

• місце проживання (повну адресу) автора, контактний телефон, електронну адресу.

Фіналістів та переможців, котрі отримають заохочувальні подарунки, компетентне журі водогосподарників обиратиме у трьох номінаціях:

•  «Що для мене вода?»;

•  «Вода і живі організми»;

•  «Вода – як стихія».

Організатори звертають увагу на те, що всі творчі роботи, надіслані на конкурс, не підлягають поверненню авторам. А управління залишає за собою право використовувати дані малюнки для публікації в інтернеті, виготовлення друкованої продукції, підготовки презентацій, виставок, транслювання на телебаченні тощо.

Принести або надіслати оригінали малюнків необхідно до 18 березня за адресою: м. Чернігів, 14017, просп.Перемоги, 39 А. Детальна інформацію можна отримати за телефоном: 0939800093.

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!