Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
14 лютого 2019 р.

Небезпечні бурульки: хто відповідальний?


Фото № 1

Управління житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради інформує керівників підприємств, що обслуговують житловий фонд, голів правлінь ОСББ, власників домогосподарств приватного сектору, керівників організацій, установ та підприємств всіх форм власності про необхідність проведення заходів, спрямованих на зниження рівня небезпеки та травматизму людей.

Передусім, мова про:

 

  • забезпечення своєчасного очищення дахів будівель від снігу та криги, насамперед тих, що розташовані поблизу тротуарів та пішохідних зон;
  • визначення небезпечних зон з високою ймовірністю падіння снігу та бурульок з дахів будівель і обмеження пересування людей у такихорганізації постійного контролю за виконанням заходів, спрямованих на зниження рівня небезпеки та травматизму людей;
  • проведення роз’яснювальної роботи серед населення щодо правил безпечної поведінки.

 

Такі обов’язки передбачені Правилами благоустрою, забезпечення чистоти, порядку утримання і прибирання вуличних, дворових територій, парків, скверів та додержання тиші в громадських місцях м. Чернігова, затверджених Рішенням Чернігівської міської ради від 28.08.2015 року.

Порушення Правил благоустрою території міста Чернігова тягне за собою адміністративну відповідальність згідно з чинним законодавством.

Питання своєчасного та належного реагування на складні погодні умови, недопущення нещасних випадків і травматизму людей управління ЖКГ просить тримати на постійному контролі.

  

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!