Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
13 березня 2019 р.

Оголошення про скликання сорокової сесії Чернігівської міської ради сьомого скликання


Фото № 1

Відповідно до пункту 8 частини четвертої статті 42 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" 21 березня 2019 року о 9 годині в залі засідань міської ради (вул. Магістратська, 7) відбудеться сорокова сесія Чернігівської міської ради сьомого скликання. Відповідне розпорядження підписав Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко 13 березня. 

На розгляд сесії виносяться такі питання:

1. Про затвердження Положення про Чернігівську міську комунальну централізовану бібліотечну систему у новій редакції.

2. Про надання згоди на безоплатну передачу у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об’єкта соціальної та інженерної інфраструктури.

3. Про надання згоди на безоплатну передачу у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об’єкта житлового фонду.

4. Про внесення змін до переліку об’єктів комунальної власності територіальної громади м. Чернігова, що підлягають приватизації у 2019 році.

5. Про внесення змін до переліку об’єктів комунальної власності територіальної громади м. Чернігова, що підлягають приватизації у 2019 році.

6. Про затвердження переліків об’єктів комунальної власності територіальної громади м. Чернігова

7. Про внесення змін і доповнень до рішення міської ради від 30 січня 2015 року “Про місцеві податки” (47 сесія 6 скликання) зі змінами і доповненнями (49 сесія, 53 сесія 6 скликання, № 3/VII-11, № 13/VII-20, № 14/VII-20, № 16/VII-2, № 19/VII-16, № 25/VII-26, № 26/VII-14, № 28/VII-21, № 29/VII-19, № 35/VII-22, № 36/VII-30, № 38/VII-5)

8. Про внесення змін і доповнень до рішення міської ради від 9 листопада 2018 року №36/VII-33 “Про міській бюджет на 2019 рік” зі змінами і доповненнями (№38/VII-6, (№39/VII-14).

9. Про надання дозволу на розроблення проекту Детального плану території в районі вулиць Волковича, Олега Кошового та території 171 Чернігівського ремонтного заводу.

10. Про надання дозволу на розроблення проекту Детального плану території в районі вулиць Стрілецької та Староказарменої.

11. Про скасування рішення міської ради від 21 серпня 2018 року№ 33/VII - 9 «Про надання дозволу на розроблення проекту Детального плану території в районі вулиць Староказарменої, Волковича, Олега Кошового та Стрілецької».

12. Про внесення змін до Програми сприяння забезпечення новим житлом мешканців непридатного для проживання та застарілого житлового фонду міста Чернігова на 2019 - 2023 роки.

13. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), індивідуального садівництва, будівництва індивідуальних гаражів.

14. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), передачу земельних ділянок у власність та оренду громадянам для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), індивідуального садівництва, для будівництва індивідуальних гаражів.

15. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою юридичним та фізичним особам.

16. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою, надання, вилучення і передачу земельних ділянок юридичним і фізичним особам.

17. Про поновлення договорів оренди земельних ділянок юридичним та фізичним особам.

18. Про проведення земельних торгів з продажу права оренди земельної ділянки.

19. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення.

20. Про депутатські запити.

21. Різне.

Графік засідань постійних комісій

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!