Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
11 квітня 2019 р.

До уваги пасажирів! У Чернігові 11 квітня - частина вул. Гагаріна перекрита, а з 18 квітня стартують пільгові дачні перевезення


Фото № 1

У Чернігові стартує сезон садово-городніх робіт. Тому виникла необхідність в організації на належному рівні транспортних перевезень чернігівців до дачних ділянок, значна кількість яких переважно знаходиться на великій відстані від міста.

Начальник управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв’язку міської ради Олександр Рижий повідомив, що окремі категорії громадян безкоштовно перевозитимуться до дачних масивів щочетверга, починаючи з 18 квітня. Такі пільгові перевезення триватимуть до 10 жовтня 2019 року включно.

Як відомо, на сьогодні в Чернігові проживає близько 79 тисяч громадян, які мають право безкоштовного проїзду в громадському транспорті. Це близько 13 категорій пільговиків.

Відповідно до рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 14 березня 2019 року № 111 про транспортне забезпечення населення міста щочетверга пільгові перевезення до дачних масивів здійснюватимуть маршрути: 

  • №2 «Дитячий світ – Дачі (Рівнопілля)»,
  • № 3 «Епіцентр – Дачі (Киїнка)»,
  • № 9 «Лікеро-горілчаний завод – Дачі (Жавинка)»
  • № 16 «Залізничний вокзал – Дачі (Вознесенське)»
  •  22 «Вул. Захисників України – Дачі (Рівнопілля)»
  • № 22с «ЗАЗ – Дачі (Рівнопілля)»
  • № 36с «КСК – Дачі (Жавинка)»
  • № 46 «Вул. Захисників України – Дачі (Березанка)» 

Розклад руху громадського транспорту до дачних масивів буде опублікований пізніше.

Крім того, враховуючи потреби мешканців, у період поминальних днів з 15 квітня до 10 травня міський автобусний маршрут № 16 «Залізничний вокзал – Дачі (Вознесенське)» курсуватиме зі змінами. Схема руху автобусів на цьому міському маршруті передбачає заїзд транспортних засобів на зупинку громадського транспорту «Яцево» (вул. Кленова).


Також відсьогодні, з 11 квітня, вносяться зміни у рух громадського транспорту, у зв’язку з укладанням асфальтного покриття по вул. Гагаріна. Ділянка дороги від перехрестя вул. Старобілоуська до перехрестя вул. Дніпровська буде перекрита. Об’їзд громадського транспорту здійснюватиметься по вул. Гагаріна з виїздом на вул. Глібова, а звідти у напрямку р-ну «Масани». Далі по вул. Любецькій і потім по своєму маршруту. Зміни стосуються автобусних маршрутів № 1, 25, 35 і 41. Тролейбусний маршрут № 5 сьогодні не працюватиме.

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

 

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!