Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
11 травня 2019 р.

Пошкоджену тактильну плитку в Чернігові замінюють на нову


Фото № 1

У Чернігові тактильну плитку, що була укладена минулого року під час ремонтів тротуарів і зупинок громадського транспорту і через погодні умови пошкодилась, оновлять майже всю. У багатьох місцях вже впадають в око ділянки, де її замінили. Ці роботи виконуються за рахунок виробника.

Як розповіли в управлінні ЖКГ міської ради, плитку виготовила чернігівська фірма. ЇЇ представники дбають про свою репутацію і погодились замінити всі неякісні елементи без заперечень. Крім того, негативний досвід вони врахували, і цього року технологія виробництва плитки скоригована. Нові елементи будуть міцнішими.

Як відомо, на всі роботи, що виконуються підрядниками за рахунок бюджету міста, у Чернігові береться гарантійний лист на 5 років.

Тактильну плитку під час ремонту тротуарів та реконструкції зупинок почали використовувати з 2018 року. Це один із напрямів роботи міської влади по створенню доступного та комфортного міського простору.

Для облаштування зупинок громадського транспорту такою плиткою загалом викладено 260 квадратних метрів, ще 170 квадратних метрів – на тротуарах біля перехресть.

Поточного року тактильну плитку будуть продовжувати використовувати під час ремонтів дорожнього покриття. 




Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!