Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
23 травня 2019 р.

Олександр Ломако: кожен чернігівець може долучитися до змін на краще у місті


Фото № 1

Заступник міського голови Олександр Ломако закликав чернігівців подавати свої проекти для реалізації у рамках Бюджету участі:

«Шановні чернігівці! Кожен мешканець міста може запропонувати проекти для свого мікрорайону, своєї групи за інтересами, спортивної секції і багато іншого. Це проекти, які, на вашу думку, можуть покращити життя у місті, у вашому дворі, у вашій школі, або взагалі зробити якісь інновації для Чернігова, яких, на вашу точку зору, не вистачає.

Ми дуже цінуємо ці проекти, тому що влада не може бачити всього, що потрібно містянам, і саме тому механізм бюджету участі є дуже важливим. Тому що люди організовуються у групи, думають над ідеєю, потім оформлюють її у вигляді проекту, подають заявку, потім відстоюють її на профільних засіданнях комісії, і потім вона ставиться восени на голосування. Саме так формується громадянське суспільство!

Кращі проекти, які набирають найбільшу кількість голосів, будуть реалізовані у 2020 році. На цей рік ми заплануємо і обов’язково закладемо у бюджет 20 мільйонів гривень на проекти, які запропонують чернігівці.

Тому я закликаю: ще є час до 31 травня, подумайте, що на вашу точку зору треба покращити, можна змінити чи впровадити з інноваційного у Чернігові, організуйтеся і напишіть проект, подайте його на розгляд, і, можливо, він буде реалізований у наступному році».


Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!