Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
6 червня 2019 р.

Міський голова про новий "Прозорий офіс": шикарні умови!


Фото № 1

Владислав Атрошенко поділився враженнями про відвідування "Прозорого офісу" – Центру надання соціальних послуг та інших адміністративних послуг у приміщенні Новозаводської районної ради.

"Я був на відкритті. Умови шикарні. Місто витратило на це мізерні кошти у порівнянні з тим, яка це велика користь і зручність для людей", - сказав міський голова.

Нагадаємо, минулого тижня почав роботу "Прозорий офіс". Тут у комфортних умовах приймають громадян працівники районного управління праці та соціального захисту населення, фахівці головного управління Пенсійного фонду, центру надання адміністративних послуг, служби у справах дітей.

Обслуговування здійснюється з дотриманням світових стандартів за принципами відкритості, прозорості, оперативності, якості, орієнтації на одержувача послуг. Працює сучасна система «фронт» і «бек» офісів. Вдосконалена система надання соціальних послуг дозволить мешканцям міста вирішити свої питання швидко та зручно.

Для облаштування «Прозорого офісу» витратили 1,8 млн грн коштів з міського бюджету, 7,5 млн грн державних коштів.

Міський голова каже, що піти на створення такого офісу – це правильний крок.

"Хоча питання поліпшення якості адмінпослуг по важливості для містян стоїть десь на 18 місці по важливості (згідно опитувань), ми пішли на цей крок", - сказав міський голова.

Нагадуємо, що «Прозорий офіс» розташований на І-ІІ поверхах приміщення Новозаводської районної ради за адресою: м. Чернігів, вул. Івана Мазепи, 19. Робочі години: з 8.00 до 17.00 (понеділок-четвер), з 8.00 до 16.00 (п'ятниця). Контактний телефон - 677-122.


Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!