Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
21 березня 2011 р.

31 березня відбудеться сьома сесія Чернігівської міської ради


Фото № 1

Відповідно до пункту 8 частини третьої статті 42 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" Чернігівський міський голова Олександр Соколов видав розпорядження "Про скликання сьомої сесії Чернігівської міської ради шостого скликання".

Пленарне засідання розпочнеться 31 березня 2011 року о 10 годині в залі засідань міської ради (м. Чернігів, вул. Магістратська,7).

На розгляд сесії вносяться питання:

1. Про Положення про виконавчі органи міської ради.

2. Про Міську комплексну програму "Культура і мистецтво м. Чернігова 2011-2015 роки".

3. Про Програму профілактики і лікування артеріальної гіпертензії, попередження смертності та інвалідності населення внаслідок серцево-судинних захворювань у м. Чернігові на період до 2013 року.

4. Про реорганізацію комунального підприємства.

5. Про внесення змін і доповнень до рішення міської ради від 28 грудня 2010 року "Про міський бюджет на 2011 рік" (4 сесія 6 скликання).

6. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель міста Чернігова станом на 1.01.2010 року.

7. Про членство в Чернігівській обласній асоціації "Ради Чернігівщини".

8. Про єдиний день депутата.

9. Про внесення доповнень до Плану діяльності Чернігівської міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2011 рік.

10. Про надання згоди на безоплатну передачу у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об’єктів соціальної інфраструктури.

11. Про доповнення до рішення міської ради від 19 червня 2002 року "Про визначення повноважень, які здійснюють районні в місті ради та їх виконавчі органи" (3 сесія 4 (24) скликання) зі змінами та доповненнями (15 сесія 4 скликання, 23 сесія 5 скликання, 44 сесія 5 скликання, 45 сесія 5 скликання, 5 сесія 6 скликання).

12. Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення.

13. Про передачу земельних ділянок у власність громадянам для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), ведення садівництва, будівництва індивідуальних гаражів та надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою.

14. Про передачу земельних ділянок в оренду громадянам для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), городництва, будівництва та обслуговування індивідуальних гаражів та надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою.

15. Про надання дозволу на розроблення документації із землеустрою на земельні ділянки громадянам для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за давністю користування.

16. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), ведення садівництва, будівництва індивідуальних гаражів.

17. Про надання дозволу на розроблення проектів відведення земельних ділянок зі зміни цільового призначення земельних ділянок громадян.

18. Про надання, вилучення і передачу земельних ділянок юридичним та фізичним особам в межах м. Чернігова та надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою.

19. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок юридичним та фізичним особам в межах м. Чернігова.

20. Про передачу, вилучення земельних ділянок юридичним і фізичним особам в межах м. Чернігова та надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок юридичним та фізичним особам в межах м. Чернігова.

21. Про внесення змін та доповнень до рішення міської ради від 28.12.2010 року "Про розгляд звернень юридичних осіб щодо надання пільг зі сплати земельного податку у 2011 році" (4 сесія 6 скликання)

22. Різне.

 На сесію запрошуються заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, голови Деснянської та Новозаводської районних у м. Чернігові рад, керівники структурних підрозділів міської ради, міських органів державної виконавчої влади, комунальних підприємств міської ради, представники засобів масової інформації. 

 

Відділ зв’язків з громадськістю міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!