Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
21 березня 2011 р.

Долю безпритульних тварин у Чернігові остаточно мають вирішити депутати


Фото № 1
Фото № 2

Проект Програми охорони тваринного світу та регулювання чисельності безпритульних тварин гуманними методами у місті Чернігові на 2011-2015 роки обговорили та схвалили на громадських слуханнях, що пройшли 19 березня.

До участі в громадських слуханнях зареєструвалися близько 200 небайдужих чернігівців. Проект Програми представили заступник Чернігівського міського голови Микола Сенькович, заступник начальника управління житлово-комунального господарства міськради Олександр Булах та голова громадської організації «Зоошанс» Наталія Мойсеєнко, в обговоренні також взяли участь депутати міської ради.

Складним питанням є остаточна сума фінансування Програми та закріплення конкретного органу, відповідального за реєстрацію домашніх та безпритульних тварин в обласному центрі.

В результаті обговорення та вияснення певних моментів майбутньої Програми, проект більшістю голосів було схвалено. Учасники громадських слухань відзначили як головний позитив, що зменшення кількості безпритульних тварин у місті відтепер регулюватиметься шляхом їх стерилізації, а не позбавлення життя, як це було колись. 

Проект Програми, схвалений на громадських слуханнях, буде доопрацьовано та винесено на розгляд сесії Чернігівської міської ради.

 

Відділ зв’язків з громадськістю міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!