Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
20 грудня 2011 р.

Китайська компанія «Sinoma» зацікавлена у реалізації інвестиційних проектів на Чернігівщині


Фото № 1
Фото № 2

20 грудня Чернігівський міський голова Олександр Соколов зустрівся з представниками китайської компанії «Sinoma International Engineering Co. Ltd», однією з найбільших у світі підприємств, що спеціалізуються на виробництві цементу та будівництві цементних заводів. 

Візит представників компанії «Sinoma» має на меті ознайомлення з інвестиційним кліматом Чернігівщини, отримання більш детальної інформації щодо ресурсного потенціалу області та вимог чинного законодавства з питань будівництва промислових об’єктів. Під час зустрічі з Чернігівським міським головою обговорені можливості реалізації конкретних інвестиційних проектів на території м. Чернігова. 

Китайські гості зауважили, що згідно з попередніми результатами, проведеними китайськими експертами, ринок України, і, зокрема, м. Чернігова і області, є достатньо привабливим для китайських інвесторів. Зазначено також, що китайські компанії мають великий досвід не тільки у зведенні об’єктів великої промисловості, а й у будівництві житла. Отже, вони не планують зупинятися на реалізації одного проекту.

Олександр Соколов підкреслив, що міська влада сприятиме підтримці спільних взаємовигідних проектів та висловив впевненість у розширенні співробітництва й зміцненні взаємної довіри з китайськими партнерами.

 

Довідково:

 Компанія «Sinoma International Engineering Co. Ltd» - передове високотехнологічне підприємство, єдине у світі, що володіє повним циклом виробництва цементу, включаючи наукові дослідження, інженерне проектування, розробку власного устаткування, виробничу лінію з власною системою обслуговування і підтримки.

Компанія реалізувала низку успішних проектів більше, ніж у 30 країнах Європи, Азії, Африки й Америки. З 16 найбільших цементних заводів у світі, що виробляють 10000 тон цементу на добу, 13 побудовані компанією «Sinoma».

До складу компанії «Sinoma» входять 47 дочірніх компаній, в яких працює понад 10000 робітників. Валовий дохід підприємства у 2010 році склав 24 млрд. доларів США.

 

Відділ зв’язків з громадськістю міської ради 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!