Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
20 квітня 2012 р.

Засідання Фахової майстерні у Чернігівському регіональному відділенні АМУ


Фото № 1

19 квітня у Чернігівському навчально-методичному центрі профспілок області відбулось чергове заняття Фахової майстерні Чернігівського регіонального відділення Асоціації міст України в рамках реалізації проекту «ДІАЛОГ», що спільно впроваджується USAID та АМУ. У заході взяли участь секретарі міських і селищних рад Чернігівщини та керівники відповідних відділів органів місцевого самоврядування.

До розгляду присутніх запропоновані наступні питання:

-         вдосконалення законодавства про органи самоорганізації населення;

-         про приведення діловодства в органах місцевого самоврядування до вимог Постанови Кабінету Міністрів України від 30.11.2011 р. «Типова інструкція з діловодства у центральних органах виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, місцевих органах виконавчої влади».

Посадові особи місцевого самоврядування висловили свої думки та доповнення  щодо проекту нової редакції Закону України «Про органи самоорганізації населення», розробленого експертами Асоціації міст України. Учасники фахової майстерні узгодили свої пропозиції до цього законопроекту. 

З огляду на необхідність приведення діловодства в органах місцевого самоврядування до вимог чинного законодавства учасники засідання  ознайомились з новаціями вищезазначеної Типової інструкції з діловодства у центральних та місцевих органах виконавчої влади. Особливу увагу зосереджено на порядку організації електронного документообігу із застосуванням електронного цифрового підпису, роботи з електронними документами, а також, здійснення діловодства стосовно документів, що містять інформацію з обмеженим доступом. 

Слухачам фахової майстерні вручено сертифікати про підвищення кваліфікації.

 

 

Відділ зв’язків з громадськістю міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!