Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
19 червня 2013 р.

ІІ фестиваль «Chernihiv Extreme City» відбудеться у Чернігові


Фото № 1
Фото № 2

У Чернігові 30 червня до Дня молоді відбудеться ІІ фестиваль екстремальних видів спорту «ChernihivExtremeCity».

Обговорити хід підготовки та програму заходу сьогодні зібрались в Чернігівській міській раді керівники всіх відповідних управлінь та відділів міської ради, які залучені до організації даного заходу, на чолі із заступником міського голови – керуючим справами виконкому Станіславом Віхровим. Він наголосив на необхідності дотримання техніки безпеки та забезпечення громадського порядку під час проведення таких екстремальних заходів.

Урочисте відкриття фестивалю заплановано на 14 годину на майданчику за пішохідним мостом поблизу бази відпочинку «Хімік». 

Організатори святкового заходу - Чернігівський молодіжний клуб екстремального відпочинку «SEMARGL» та Чернігівська оперативно-рятувальна служба SOS обіцяють дуже цікаву та захоплюючу програму. До уваги всіх присутніх будуть представлені показові виступи професіоналів на водних лижах, на гірських велосипедах, у техніці «маятник» на мотузці, «паркур», «велотріалу», їзди на квадроциклах та інших видів активного, екстремального спорту. Також відбудуться презентації автоклубу «eXtremal», федерації стрільби з лука, клубу «SEMARGL», «Чернігівського яхтклубу», клубу «Арсенал», клубу «Білий вітер» з бойового мистецтва «Капоейро» та багатьох інших.

Упродовж фестивалю проводитимуться розважальні ігри, конкурси, розваги з нагородженням переможців, а також концерт альтернативної музики, фаер-шоу та перегляд фільмів на екстремальну тематику.

Фестиваль «Chernihiv Extreme City» проводиться не тільки з метою організації активного відпочинку на природі, але й з метою пропагування здорового способу життя, розвитку та популяризації незвичайних та екстремальних видів спорту.

 Запрошуємо всіх бажаючих провести День молоді разом та отримати море розваг, веселощів, адреналіну, а також подарунків!

 

 Відділ зв'язків з громадськістю міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!