Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
3 лютого 2014 р.

Артем Стах: «Ситуація з чищенням снігу в місті стабільна»


Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3

За результатами перевірок працівниками комунального підприємства «Дільниця з контролю за благоустроєм міста» Чернігівської міської ради протягом тижня суб’єктам господарювання різних форм власності було винесено понад 50 попереджувальних приписів із вимогою приведення прилеглих територій у відповідний стан.

Працівниками комунального підприємства щоденно проводяться рейди-перевірки дотримання підприємствами, установами, організаціями та фізичними особами Правил благоустрою м.Чернігова в частині прибирання снігу та криги з прилеглих територій, адже не прибраний вчасно сніг утоптується та перетворюється на ковзанку. Саме неприбрані від снігу вулиці та не посипані тротуари, а також падіння бурульок з несвоєчасно почищених дахів будівель та споруд є основною причиною вуличного травматизму пересічних громадян.

Особлива увага при цьому приділяється очищенню від снігу та ожеледиці територій масового пересування мешканців міста, в першу чергу до соціально-значущих об’єктів (навчальних закладів, закладів охорони здоров’я, державних та бюджетних установ тощо).

Постійне проведення роз’яснювальної та профілактичної роботи з підприємствами, установами та організаціями усіх форм власності дає свої позитивні результати. Більшість суб’єктів господарювання виконують вимоги приписів у встановлені терміни та у подальшому прибирають прилеглу територію самостійно, без зауважень та нагадувань.

Цю ситуацію прокоментував керівник КП «Дільниця з контролю за благоустроєм міста» Артем Стах.

«На даний час ситуація з чищенням снігу у місті стабільна. Звертаюсь до власників та орендарів магазинів, керівників підприємств, установ та організацій з проханням своєчасно прибирати від снігу та криги свої та прилеглі території» - сказав А. Стах.

 

За повідомленням прес-служби КП «Дільниця з контролю за благоустроєм міста»  міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!