Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
24 липня 2014 р.

У Чернігові до Дня незалежності пройде «Серпневий зорепад»


Фото № 1

Про План заходів з підготовки і відзначення у Чернігові Дня Державного Прапора України та Дня незалежності України йшлося на засіданні організаційного комітету на чолі з заступником міського голови – керуючим справами виконкому Станіславом Віхровим.

Детально проект плану представив заступник начальника управління культури міськради Юрій Ткач. За його словами, в серпні пройдуть традиційні заходи культурно-мистецького та спортивного спрямування. В День Державного Прапора, 23 серпня, 16-річні чернігівці в урочистій обстановці отримають паспорти громадянина України.

До Дня незалежності готується святковий концерт за участю творчих колективів та виконавців міста. Центральний парк культури та відпочинку прийматиме традиційне свято-ярмарок та огляд-конкурс квітів та плодів «Щастя краси». Родзинкою святкування стане мистецький фестиваль «Сорока ух», під час якого будуть представлені кращі оригінальні рецепти рибної юшки.

С. Віхров наголосив, що з огляду на ситуацію в державі справа виховання патріотизму має стати лейтмотивом проведення урочистих заходів з нагоди Дня Державного Прапора та Дня незалежності.

Уточнений план заходів найближчим часом буде опубліковано на офіційному веб-порталі міської ради.

 

Відділ зв’язків з громадськістю міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!