Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
29 липня 2014 р.

У Чернігівській міській раді розробляють зміни до Регламенту міської ради


Фото № 1

Сьогодні у Чернігівській міській раді відбулось засідання робочої групи з опрацювання пропозицій для внесення змін та доповнень до Регламенту міської ради 6 скликання. Члени робочої групи обговорили низку питань щодо реєстрації депутатів перед пленарним засіданням, проведенням голосування, підведенням підсумків голосування на екрані та ряд інших.

Голова постійної комісії з питань законності, прав і свобод громадян та регламенту міської ради Людмила Скоробагатько зазначила, що у зв'язку із впровадженням електронної системи голосування у міській раді виникла потреба внести необхідні зміни до Регламенту міської ради. Адже проведення пленарних засідань проходитиме відтепер у новому форматі.

"Зміни до Регламенту, які розробляє робоча група, мають бути ретельно вивірені, правильні, аби не допускати неузгодженості із законодавчою базою та подвійного тлумачення", - підкреслила Л. Скоробагатько. На її думку, робота міської ради за електронною системою голосувань значно дисциплінуватиме депутатів та підвищуватиме їх відповідальність за прийняття відповідних рішень.

Розроблений проект рішення щодо змін до Регламенту міської ради робоча група внесе на розгляд міської ради. 

 

 

Відділ зв'язків з громадськістю міської ради

 

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!