Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
14 листопада 2014 р.

28 листопада – сорок п’ята сесія Чернігівської міської ради


Фото № 1

Відповідно до пункту 8 частини третьої статті 42 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" Чернігівський міський голова Олександр Соколов видав розпорядження "Про скликання сорок п’ятої сесії Чернігівської міської ради шостого скликання".

Пленарне засідання розпочнеться 28 листопада 2014 року о 10 годині в залі засідань міської ради (м. Чернігів, вул. Магістратська, 7).

На розгляд сесії вносяться питання:

  1. Звіт міського голови Соколова О. В. про роботу виконавчих органів міської ради в 2014 році.
  2. Про затвердження Програми підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей – мешканців м. Чернігова на   2014 – 2015 роки.
  3. Про внесення змін та доповнень до рішення міської ради від 30 листопада 2010 року "Про Регламент Чернігівської міської ради шостого скликання" (2 сесія 6 скликання).
  4. Про виконання міського бюджету за 9 місяців 2014 року.
  5. Про використання коштів резервного фонду міського бюджету за 9 місяців 2014 року.
  6. Про внесення змін і доповнень до рішення міської ради від 30 січня 2014 року “Про міський бюджет на 2014 рік” (37 сесія 6 скликання) зі змінами та доповненнями (37 сесія, 39 сесія, 40 сесія, 42 сесія, 44 сесія 6 скликання).
  7. Про Програму розвитку туристичної галузі і міжнародних відносин міста Чернігова та сприяння залучення інвестицій на 2015 – 2016 роки.
  8. Про затвердження цільової Програми освітлення м. Чернігова на 2015 – 2017 роки.
  9. Про затвердження Програми організації дорожнього руху на автомобільних дорогах, вулицях міста Чернігова на 2015 – 2017 роки.
  10. Про затвердження Звіту про витрачання коштів цільового фонду розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Чернігів за 9 місяців 2014 року.
  11. Про обмеження реалізації алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива на території міста Чернігів у нічний час.
  12. Про План діяльності Чернігівської міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2015 рік.
  13. Про внесення змін та доповнень до Порядку організації роботи учасників Центру надання адміністративних послуг м. Чернігова.
  14. Про надання згоди на безоплатну передачу у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова житлового фонду та об’єктів соціальної інфраструктури.
  15. Про надання згоди на безоплатну передачу у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова гуртожитків.
  16. Про внесення змін до Переліку об’єктів комунальної власності територіальної громади м. Чернігова.
  17. Про внесення змін та доповнень до Методики розрахунку та порядку використання плати за оренду майна комунальної власності територіальної громади міста Чернігова (19 сесія 5 скликання) зі змінами (27 сесія 5 скликання, 9 сесія, 14 сесія, 22 сесія, 32 сесія 6 скликання).
  18. Про надання згоди на безоплатну передачу у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова комп’ютерної техніки.
  19. Про надання дозволів на розроблення проекту змін до Генерального плану міста щодо розміщення багатоквартирної житлової забудови на території міста та проектів Детальних планів територій.
  20. Про продаж земельних ділянок несільськогосподарського призначення.
  21. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою про передачу земельних ділянок у власність та оренду громадянам для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), ведення садівництва, будівництва індивідуальних гаражів, городництва та надання згоди на одержання права власності на земельну ділянку на користь територіальної громади міста Чернігова.
  22. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), ведення садівництва, будівництва індивідуальних гаражів та городництва.
  23. Про поновлення договорів оренди земельних ділянок юридичним, фізичним особам та внесення змін до договорів оренди земельних ділянок.
  24. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою та надання, і передачу земельних ділянок юридичним та фізичним особам.
  25. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою юридичним та фізичним особам.
  26. Про розгляд звернень юридичних осіб щодо надання пільги зі сплати земельного податку у 2015 році.
  27. Про депутатські запити.
  28. Різне.

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!