Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
21 листопада 2014 р.

Особистий прийом громадян провів заступник міського голови Віктор Бережний


Фото № 1

Особистий прийом громадян у відділі звернень громадян та соціальних питань міської ради провів заступник Чернігівського міського голови Віктор Бережний.

Зі своїми питаннями до нього звернулися 15 чернігівців, щоправда, кілька прийшли з колективними проблемами.

Так, мешканці будинку по вул. Пархоменка, що колись був відомчим гуртожитком, а тепер прийнятий у комунальну власність міської громади, відстоюють свої житлові права. Адміністрація підприємства-власника ще в 90-ті роки дала людям дозвіл обладнати під житло непристосовані приміщення. Тепер виникають складнощі з оформленням, адже мешканці хочуть приватизувати помешкання, де вони багато років проживають. Майже така ж сама проблема спіткала й мешканців відомчого гуртожитку по вул. Борщовій.

В. Бережний обидва питання доручив вивчити головному архітектору міста. Буде проведено перевірку технічної документації, зроблено фаховий висновок, аби проблеми громадян були вирішені в законній площині.

Кілька звернень стосувалися виділення та оренди земельних ділянок, узаконення індивідуального будівництва, реєстрації за місцем проживання. Зокрема, зміни у вітчизняному законодавстві віднедавна дозволяють громадянам зареєструватися за місцем мешкання в садовому будиночку. Саме цим правом і хоче скористатися чернігівець, який прийшов на прийом до заступника міського голови. Йому було надано роз’яснення, куди звернутися і яким чином це зробити.

Всім громадянам за результатами прийому надані вичерпні відповіді, окремі з них заступник міського голови взяв на особистий контроль.

 

Відділ зв’язків з громадськістю міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!