Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
16 грудня 2014 р.

Програму економічного та соціального розвитку міста Чернігова на 2015 рік мають схвалити депутати на черговій сесії


Фото № 1

Координаційний комітет міської ради погодив проект порядку денного 46-ї сесії міської ради, куди включено понад 20 питань, підготовлених структурними підрозділами міської ради.

Секретар міської ради Владислав Кухар закликав колег плідно попрацювати з проектами програм, що виносяться на затвердження сесії. Зокрема, на часі прийняття Програми економічного та соціального розвитку міста Чернігова на 2015 рік, що має передбачити базові економічні показники, за якими житиме місто, та врахувати виклики наступного року.

Також важливим для міської громади документом є розроблена Програма підвищення енергоефективності в установах освіти м. Чернігова на 2015-2019 роки. Системне впровадження енергоощадних заходів уже довело свою ефективність та зумовило суттєву економію бюджетних коштів.

В. Кухар висловив сподівання, що Верховна Рада України до кінця року прийме Закон про Державний бюджет. У такому разі буде скликане спільне засідання комісій, де представлять проект міського бюджету на наступний рік.

Пленарне засідання 46-ї сесії відбудеться 26 грудня в залі засідань міської ради (м. Чернігів, вул. Магістратська, 7). З відповідним розпорядженням можна ознайомитись на офіційному веб-порталі міської ради.

Протягом тижня напередодні сесії працюватимуть постійні депутатські комісії.

 

Відділ зв’язків з громадськістю міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!