Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
24 квітня 2015 р.

У роботі 50-ї сесії Чернігівської міської ради оголошено перерву


Фото № 1
Фото № 2

24 квітня розпочала свою роботу 50-а сесія Чернігівської міської ради 6 скликання.

У порядку денному було передбачено розгляд низки робочих питань, серед яких:

"Про внесення змін і доповнень до рішення міської ради від 30 січня 2014 року "Про міський бюджет на 2015 рік", "Про внесення змін до рішення міської ради від 31 січня 2011 року "Про Програму організації та проведення у 2015 році громадських робіт для незайнятих громадян м. Чернігова", про найменування площі міста, земельні та інші питання.

Крім того, під час затвердження порядку денного включено 8 додаткових питань, серед яких: "Про внесення змін до Програми підтримки громадських організацій", "Про створення робочої комісії з попереднього розгляду та вивчення питання про прийняття з державної у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова цілісного майнового комплексу державного закладу "Вузлова лікарня станції Чернігів Південно-Західної залізниці", "Про внесення змін та доповнень до Статуту територіальної громади м. Чернігова" та інші питання.

У роботі 50-ї сесії Чернігівської міської ради 6 скликання оголошено перерву.

Робота пленарного засідання п'ятдесятої сесії міської ради 6 скликання буде продовжена 27 квітня о 10-й годині в залі засідань міської ради (вул. Магістратська, 7) відповідно до розпорядження Чернігівського міського голови від 24 квітня 2015 року № 109-р.

 

Відділ зв'язків з громадськістю міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!