Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
20 травня 2015 р.

Дні сталої енергії у м. Чернігові


Фото № 1

 З 24 по 29 травня у місті Чернігові за підтримки проекту USAID "Муніципальна енергетична реформа в Україні", асоціації "Енергоефективні міста України", проекту "GIZ" в рамках Європейської ініціативи за скорочення споживання енергоресурсів та зменшення викидів парникових газів "Угода мерів" підписантом якої є місто Чернігів будуть проведені "Дні сталої енергії". Захід має на меті підвищення поінформованості міської громади щодо сучасних способів ефективного використання енергії.

В рамках заходу планується проведення конкурсів серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів міста, акція по збиранню відпрацьованих елементів живлення, виставка енергозберігаючого обладнання, демонстрування соціальних роликів та фільмів на тему енергозбереження, відвідання школярами об’єктів, де широко впроваджуються енергоощадні технології,  та ін.

Розпочнуться Дні Сталої Енергії з виставки "Енергоефективне обладнання, матеріали та технології" 24 травня на Алеї Героїв о 10.00.

Одразу після початку роботи виставки з Красної площі стартує велопробіг.

На виставку запрошені провідні підприємства міста, що виготовляють, реалізують, здійснюють монтаж енергоефективного обладнання та надають послуги з підвищення енергоефективності будівель.

 

 

За інформацією управління економіки міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!