Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
29 травня 2015 р.

Чернігів – територія радості!


Фото № 1
Фото № 2

Міжнародний День захисту дітей щорічно святкують у більшості країн світу, не дивлячись на те, що 1-е червня не є офіційним вихідним днем, у парках та скверах багатьох міст в цей день організовуються святкові заходи для дітей. 

 У нашому місті також традиційно пройдуть ігротеки, концерти, конкурси. Розпочнеться робота пришкільних таборів та ігрових майданчиків у дворах і в клубах за місцем проживання.

 28 травня з 12: 00 до 17:00 години на території клубів за місцем проживання пройдуть ігрові програми «За крок від дому» Центру по роботі з дітьми та молоддю за місцем проживання спільно з МГО «МоЦАрт»:

- Майданчик біля клубу «Юність» (вул. Рокоссовського, 14);

- Майданчик біля клубу «Клуб ім. Ю.О.Гагаріна»(вул. Комсомольська, 55-а);

- Майданчик біля клубу «Берегиня»(вул. Героїв Чорнобиля, 4-а);

- Майданчик біля клубу «Камертон» (вул. Червоногвар-дійська, 27-а);

- Майданчик біля БК «Будівельник»(вул. Кн. Чорного, 4);

- Майданчик біля клубу «Червоні вітрила» (вул. Дзержинського, 8);

- Майданчик біля клубу «Мушкетер» (вул. Серьожнікова, 10);

- Майданчик біля клубу «Десна» (вул. П’ятницька, 49);

- Майданчик біля клубу «Чайка» (вул. Серьожнікова, 5);

- Спортивний майданчик ЗНЗ №30;

- Майданчик біля клубу «Щит княжого міста» (вул. Комсомольська, 58).

30 травня з 12:00 до 13:30 біля фонтану навпроти «Мегацентру» традиційно проводиться спільна акція «Даруємо радість дітям», присвячена Міжнародному дню захисту дітей.Свято передбачає яскраві виступи дитячих колективів, розважальну програму від аніматорів, дитячий фейс-арт, малювання на асфальті, генератор мильних бульбашок, конкурси та вікторини. А головне - під час акції, всі бажаючі будуть мати змогу самі взяти участь у різноманітних безкоштовних майстер-класах (творчих, танцювальних, робота з гончарним кругом). Передбачено багато призів для всіх дітей. Організатори: ГО «Спілка жінок м. Чернігова» та Чернігівська міська Ліга (клуб) ділових і професійних жінок за підтримки відділу у справах сім`ї та молоді Чернігівської міської ради.

Чернігівською міською радою спільно з ГО «Молодь демократичного альянсу» та Чернігівським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді буде проведено акцію «Чернігів – територія радості!».В програмі святковий концерт вихованців комунального закладу «Позашкільний навчальний заклад «Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання» ЧМР, весела ігротека (рухливі ігри) з призами та подарунками, конкурс малюнка на асфальті, цікаві майстер-класи, шоу мильних бульбашок, розмальовування великої карти України, патріотична хода малят,конкурс на найкращий патріотичний образ. Для учасників заходу працюватиме світломузичний фонтан. Дітей чекатимуть розваги 1 червня о 10-й годині у сквері ім. М.М. Попудренка.

 

Долучайтеся до заходів свята дитинства!

 

За інформацією відділу у справах сім’ї та молоді Чернігівської міської ради

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!