Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
20 січня 2016 р.

Англійська для пенсіонерів: навчатись ніколи не пізно


Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4

У Чернігові в Центральній міській бібліотеці ім. М. Коцюбинського на підтримку Указу Президента «Про оголошення 2016 року Роком англійської мови в Україні» з грудня минулого року почав працювати філологічний факультет з вивченням англійської мови на початковому рівні «Англійська для пенсіонерів: вчитись ніколи не пізно». Факультет створено управлінням культури Чернігівської міської ради та Чернігівською міською централізованою бібліотечною системою на базі «Університету 60+».

Працівники бібліотеки мають на меті надати знання з англійської мови на початковому рівні слухачам поважного віку, підвищити соціальну комфортність літніх людей в сучасному житті.

Заняття факультету відвідують безкоштовно 50 користувачів. Кожна група займається два рази на тиждень. Курс навчання розрахований на півроку. Викладачами факультету є бібліотечні працівники, які мають фахову освіту. Окрім лекцій в Університеті будуть організовані цікаві соціокультурні та мистецькі заходи. Бібліотека є для багатьох слухачів є не тільки місцем навчання та безкоштовного інформаційного забезпечення, а й дружнього спілкування та відпочинку.

Більше інформації можна знайти за посиланням на сайт Центральної бібліотеки: http://goo.gl/UL6M10.

Довідково: «Університет 60+»- безкоштовний навчальний заклад для людей поважного віку Центральної бібліотеки ім. М. Коцюбинського, який діє з 2013 року. При створенні мав на меті відкриття чотирьох факультетів: факультету комп’ютерних комунікацій та інформаційних технологій, правового, історичного та філологічного (української мови та вивчення англійської мови на початковому рівні).

 


За інформацією управління культури міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!