Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
5 лютого 2016 р.

Владислав Атрошенко провів перший особистий прийом громадян


Фото № 1

4 лютого особистий прийом громадян провів Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко у відділі звернень громадян та соціальних питань міської ради.

Зі своїми проблемними питаннями та пропозиціями до керівника міста звернулись шістнадцять мешканців міста. Більшість звернень були колективні та стосувались приватизації земельної ділянки, передачі гуртожитку у власність його мешканців, надання матеріальної допомоги на лікування.

Одне з колективних звернень торкалось питання щодо введення в експлуатацію будинку КП «Чернігівбудінвест» по вулиці Войкова. Міський голова запевнив, що сприятиме у вирішенні даного питання в межах чинного законодавства.

До Владислава Атрошенка також звернулися мешканці гуртожитку по вул. Любецька, б. 35 щодо надання допомоги у передачі гуртожитку ТОВ «ШБУ-14» у їх власність. Вони запевнили, що проживають там понад 10 років і приміщення гуртожитку повністю утримується за рахунок мешканців, а всі комунальні послуги сплачуються одним рахунком, що унеможливлює проконтролювати, скільки вони сплачують за одну конкретну послугу. Міський голова дав доручення відповідним службам розібратись, провести додаткову перевірку та вирішити це питання.

В результаті прийому всі громадяни отримали фахові вичерпні відповіді щодо своїх наболілих питань. Про підсумки розгляду звернень всіх заявників буде повідомлено письмово.

 
Відділ зв’язків з громадськістю міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!