Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
6 травня 2016 р.

До уваги громадськості!


Фото № 1

При  виконавчому комітеті Чернігівської міської ради, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 1 жовтня 2014 року № 535 " Про затвердження Порядку використання коштів, що надійшли від фізичних та юридичних осіб для надання одноразової грошової допомоги постраждалим особам та особам, які переміщуються з тимчасово окупованої території України або району проведення антитерористичної операції", формується  комісія з розгляду питань надання грошової допомоги постраждалим особам та  особам, переміщеним з тимчасово окупованих територій, а також сім’ям загиблих в АТО. 

Ця грошова допомога здійснюється виключно за рахунок благодійних внесків від фізичних чи юридичних осіб через управління праці та соціального захисту населення Новозаводської та Деснянської районних у місті рад. Особи, які мають право на отримання благодійної допомоги, визначаються комісійно за заявами, поданими до управлінь праці та соціального захисту населення.

Склад комісії буде затверджено розпорядженням Чернігівського міського голови.

Просимо подати до 20 травня 2016 року пропозиції щодо членів комісії від громадських організацій на ім’я міського голови через загальний   відділ   міської  ради  (контактні   телефони:  77-48-08, 77-48-83, електронна адреса: [email protected]).

В склад комісії буде включено до п’яти осіб від громадських організацій у порядку надходження пропозицій до міської ради.

 

Прес-служба міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!