Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
25 травня 2016 р.

За розміщення агітації у невстановлених місцях – штраф 1700 грн


Фото № 1
Фото № 2

24 протоколи за півріччя склали в Чернігові інспектори екологічної інспекції за розміщення або розклеювання оголошень, листівок, агітаційних плакатів, реклами та ін. у невизначених спеціально для цього місцях.

За 2015 рік інспекторами екологічної інспекції було складено та направлено на розгляд до адміністративної комісії Деснянської та Новозаводської районних у місті Чернігові рад 63 адміністративних протоколи.

Із початком передвиборчої кампанії кількість таких порушень стрімко зростає. Незважаючи на те, що в місті виділено спеціальні місця для розміщення політично-агітаційних плакатів, деякі політичні сили розміщують їх у невизначених спеціально для цього місцях (стовпи електроопори, паркани, фасади будинків тощо), чим порушують Правила благоустрою Чернігова та псують зовнішній вигляд нашого міста.

Екологічна інспекція звертається до керівників штабів кандидатів у депутати Верховної Ради України по місту Чернігову з вимогою контролювати розміщення політично-агітаційних плакатів своїх кандидатів. Штраф за таке правопорушення складає від 340 грн до 1700 грн.

 

За інформацією екологічної інспекції 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!