Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
23 вересня 2016 р.

Чернігівський міський голова зустрівся з делегацією Великопольського Воєводства

+4

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7

Вчора, 22 вересня, Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко зустрівся з офіційною делегацією Великопольського Воєводства (Республіка Польща).

Делегація перебуває на Чернігівщині з робочим візитом. У її складі – член правління Великопольського Воєводства Лешек Войтасяк, директор департаменту господарства Бєата Лозинська, директор департаменту здоров’я Мацей Ситек, а також представник Великопольської Торгово-промислової палати Томаш Крушинський та інші особи.

-        Я щиро радий вітати вас від імені громади міста Чернігова у вашому прагненні пізнати Україну, познайомитися з Черніговом, - сказав на початку зустрічі Владислав Атрошенко. – Мені надзвичайно приємно, що ваш візит збігається з Днем міста. Я буду радий бачити вас поряд із собою в числі делегацій інших міст під час цих свят. Тим більше, що буде ще одна делегація з Польщі, з нашого міста-побратима Тарнобжега».

У подальшому між учасниками зустрічі відбувся обмін інформацією щодо того, який досвід Республіки Польща в галузі управління містом може бути запозичений Черніговом. Чернігівський міський голова назвав питання, які цікавлять його в першу чергу. Зокрема, це фінансування об’єктів медицини та освіти, розвиток міського транспорту, економічні зв’язки між підприємствами України та Польщі.

Керівник польської делегації розповів про той досвід, який Польща отримала й отримує в процесі впровадження європейських стандартів і технологій у себе. Також він сказав про зацікавленість польського бізнесу у інвестуванні в українські проекти.

Сторони домовилися про продовження спілкування в майбутньому для налагодження більш тісної та ефективної співпраці. Пан Лешек Войтасяк запросив Владислава Атрошенка відвідати Великопольське Воєводство для вивчення цікавого досвіду на місці.

Наприкінці зустрічі Чернігівський міський голова вручив представникам польської делегації пам’ятні сувеніри.

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!