Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
4 листопада 2016 р.

Боротьба зі стихійною торгівлею: результати жовтня


Фото № 1
Фото № 2
Екологи та поліцейські продовжують перевіряти стихійні ринки. За жовтень працівники екоінспекції Чернігова склали 22 адміністративних протоколи щодо порушення благоустрою міста.

Виходять в рейд інспектори майже щодня. Людей вкотре попереджають про незаконну торгівлю та просять користуватися соціальними торговими рядами.

Заступник начальника екоінспекції Чернігова Микола Матвєєв зазначив, що наразі продавці з розумінням ставляться до ситуації і не перешкоджають роботі інспекторів. Це підтвердив і виконуючий обов’язки начальника відділу дільничних інспекторів Чернігівської міської поліції Олег Флюгерт. Люди зараз вже не йдуть на конфлікт.

Крім того, зазначив поліцейський, на головних локаціях, де процвітає торгівля з землі, це на вулиці Ремісничій, Жабинського, Рокоссовського та у районі Ремзаводу, щодня, з ранку до вечора, чергують по двоє дільничних. Вони попереджають продавців про порушення закону.

Загалом стихійників у Чернігові поменшало. Але, все ж таки, ще потрібен за ними контроль, - кажуть екологи та поліція.

 Нагадуємо, згідно зі статтею 152 Адміністративного кодексу України за порушення правил благоустрою мінімальний штраф для фізичних осіб складає 340 грн та 850 грн для підприємців.


За матеріалами ТРА "Новий Чернігів"



Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!