Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
24 листопада 2016 р.

Фонд комунального майна міської ради проводить конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності


Фото № 1

Фонд комунального майна Чернігівської міської ради повідомляє про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності, які будуть залучені до проведення незалежної оцінки.

Назва та адреса об’єкта: нежитлова двоповерхова будівля по вул. Музейній, 8.

Відомості про об’єкт: окремо розташована двоповерхова будівлі, загальна площа – 438,2 кв.м.

Мета проведення оцінки – визначення відновної вартості для цілей оренди.

Назва та адреса об’єкта: нежитлове приміщення по вул. В’ячеслава Чорновола, 5.

Відомості про об’єкт: приміщення, розташоване в одноповерховій нежитловій будівлі, загальна площа – 143,5 кв.м.

Мета проведення оцінки – визначення відновної вартості для цілей оренди.

Назва та адреса об’єкта: група інвентарних об’єктів по вул. Любецькій, 28.

Відомості про об’єкт: нежитлова одноповерхова будівля, площею 201,2 кв.м, нежитлова одноповерхова будівля, площею 37,8 кв.м, нежитлові приміщення, розташовані в одноповерховій будівлі, площею 13,4 кв.м, залізобетонна огорожа, металеві ворота, хвіртка.

Мета проведення оцінки – визначення відновної вартості для цілей оренди.

Назва та адреса об’єкта: кінцева автобусна зупинка міського пасажирського транспорту по вул. Захисників України, 27а.

Відомості про об’єкт: нежитлова будівля кінцевої автобусної зупинки, площею 28,7 кв.м та навіс з майданчиком, площею 68,5 кв.м.

Мета проведення оцінки – визначення відновної вартості для цілей оренди.

Претендентам потрібно подати до фонду комунального майна конкурсну документацію в запечатаному конверті з описом підтвердних документів, що містяться в конверті. До підтвердних документів належать: заява на участь у конкурсі за встановленою формою; копія установчого документа претендента; копії кваліфікаційних документів оцінювачів, які працюють у штатному складі та яких буде залучено до проведення оцінки та підписання звіту з оцінки майна; письмові згоди оцінювачів, яких буде додатково залучено претендентом до проведення робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна, завірені їхніми особистими підписами; копія сертифіката суб’єкта оціночної діяльності, виданого претенденту Фондом державного майна України та посвідчення про підвищення кваліфікації оцінювача за відповідним напрямом; інформація про претендента (документ, який містить відомості про претендента, щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються ним, з незалежної оцінки майна, у тому числі подібного майна, тощо).

Конкурсна пропозиція претендента подається в окремо запечатаному конверті і має містити пропозицію щодо вартості виконання робіт, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням робіт, а також терміну виконання робіт.

Конкурсна комісія розглядатиме лише такі пропозиції претендентів, у яких термін виконання робіт становитиме не більше 14 днів. Термін виконання робіт слід зазначати в єдиній одиниці виміру – календарних днях. 

Конкурс відбудеться у фонді комунального майна Чернігівської міської ради  09 грудня 2016 року о 15.00 год. за адресою: м. Чернігів, вул. Мстиславська, 8.

Документи приймаються до 07 грудня 2016 року (включно) за адресою:  м. Чернігів, вул. Мстиславська, 8.

 

Телефони для довідок: 778-620, 778-862.

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!