Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
2 грудня 2016 р.

У Чернігові проходить благодійна акція «Творчість дарує шанс»

+7
+4

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8
Фото № 9
Фото № 10

У Чернігові сьогодні, 2 грудня, в Міському палаці культури проходить Благодійний аукціон та виставка робіт чернігівців, які виявили бажання взяти участь у першій масштабній благодійній мистецькій акції «Творчість дарує шанс».

До благодійної акції долучились секретар Чернігівської міської ради Віктор Бистров, депутати міської ради, начальники структурних підрозділів міської ради та облдержадміністрації, спонсори та меценати. Всі вони мали змогу придбати зібрані цікавинки.

Захід проводиться з нагоди Міжнародного дня осіб з інвалідністю. За словами організатора акції - керівника Чернігівського міського об’єднання інвалідів «Шанс» Світлани Федорової, до благодійного заходу долучилися багато інших громадських організацій, що опікуються дітьми з особливими потребами. А творчі роботи (картини, вишивки, роботи з дерева, глини, тіста та ін.), які були представлені на виставці та аукціоні приносили багато небайдужих чернігівців, серед яких вихованці дитячих садочків, дитячих реабілітаційних центрів.

Всі кошти, зібрані під час цієї акції, будуть направлені на придбання спеціалізованого автомобіля - автобуса з підйомником, який дозволить забезпечити свободу пересування особам з інвалідністю. Такий автомобіль з підйомником вкрай необхідний, адже у більшості родин відсутні кошти на таксі для візочника й щоденно виникає проблема дістатися лікарні, відвідати гурток, концерт, театральну постановку чи екскурсію. Орієнтовна вартість нового такого автомобіля від надійного європейського виробника складає 70 тис. євро.

   

   

   

   

   

   

   

   

    

    

 Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!