Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
17 січня 2017 р.

Бажаєш місто зробити кращим? Реєструйся на порталі «Відкрите Місто»


Фото № 1

У Чернігові продовжується співпраця з громадською організацією «Волонтерський Центр «Єдність»  в рамках запровадження проекту «Відкрите Місто» в Чернігові

Сьогодні в Чернігівській міській раді під керівництвом  заступника міського голови Олександра Ломака відбулося засідання робочої групи з питань реалізації спільного проекту «Відкрите Місто: посилення участі громадян у розвитку місцевої громади». На засіданні було вирішено ряд питань. Одне з цих питань стосувалось посилення та пришвидшення реагування відповідних служб на вирішення актуальних проблем громади міста, які зазначаються в повідомленнях на інтернет-сервісі «Відкрите місто». Після обговорення цього питання Олександр Ломако зазначив, що в кожному структурному підрозділі міської ради та на комунальних підприємствах, які займаються благоустроєм міста, буде визначено відповідальну особу. Вона буде займатися контролем та вирішенням питань, порушених на порталі. Одночасно заступник міського голови додав, що службам, які не підпорядковані Чернігівській міській раді та виконавчому комітетові, адміністрація інтернет-сервісу може запропонувати брати участь у проекті теж.

Нагадуємо, що в Чернігові всі мешканці міста  за допомогою сучасного інтернет-сервісу можуть звертати увагу міської влади та структурних підрозділів міської ради на проблеми благоустрою, які виникають кожного дня в місті, будинку чи на вулиці. Інформація з такого звернення відображається на інтерактивній карті міста. Завдяки прикріпленим фото чи відеоматеріалам вона стає наочною та зрозумілою. Відповідальні особи з різних підрозділів міського господарства мають реагувати на такі сигнали. Інформація про реагування теж відображається на інтерактивній карті. 

Заступник міського голови Олександр Ломако наголосив, що всі хто відповідає за благоустрій міста  зацікавлені в отриманні інформації. Також він закликав об’єднувати зусилля у пропаганді відповідального ставлення чернігівців до свого міста.

 

 Посилання для отримання додаткової інформації про проект:

·        Сайт – http://opencity.in.ua

·        Інформаційний ролик №1 – https://youtu.be/kmxRjn3y-8o

·        Інформаційний ролик №2 – https://youtu.be/qcrD7OqaEsw

·        Як це працює? – http://opencity.in.ua/help#r=UA74

·        Мобільні додатки – http://opencity.in.ua/mobileapp#r=UA74

·        Інструкція користувача – https://youtu.be/Kt3WSD8ilpg

·        Група «Відкрите Місто Чернігів» в Фейсбуці – http://www.facebook.com/opencitycn

·        Група «Відкрите Місто Чернігів» ВКонтакті – https://vk.com/opencitycn

 

Читайте також:

Чернігів приєднався до спільного проекту «Відкрите Місто: посилення участі громадян у розвитку місцевої громади»

У Чернігові вже працює електронний сервіс «Відкрите місто»


Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!