Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
27 січня 2017 р.

Юних чернігівців запрошують гуртки та клуби за місцем проживання

+6
+3

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8
Фото № 9

Діти різного віку, які відвідують у Чернігові гуртки та клуби за місцем проживання КЗ ПНЗ «Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання» Чернігівської міської ради, проводять дозвілля цікаво й різноманітно. Їм пропонуються не тільки гуртки та секції за інтересами, а й масові заходи, ігротеки, екскурсії, тощо.

Наприклад, минулого тижня для вихованців центру педагоги влаштували військово-патріотичну екскурсію до 169-го Навчального Центру «Десна» Сухопутних військ ЗСУ. Адреса екскурсії обрана не випадково - адже вона відбулася 21 січня, напередодні Дня Соборності України. Діти ознайомилися з військовою історією навчального центру та побували в музеї Слави.

Цікавим моментом була змога виконання практичних стрільб на навчальних тренажерах зі стрілецької зброї. Екскурсія також передбачала огляд основних зразків техніки та озброєння Збройних Сил України. Окрім того, вихованці відвідали казарми, побачили побут солдатів строкової служби. Під час екскурсії дітям розповіли про героїв, які віддали своє життя, захищаючи територіальну цілісність України. Ця військово-патріотична екскурсія стала черговим кроком у формуванні почуття патріотизму, любові до свого народу, виховання громадянських почуттів і свідомості.

 Загалом чернігівські діти, які відвідують заняття в клубах за місцем проживання, взяли участь у комплексі заходів, присвячених відзначенню Дня Соборності України. Для кожної вікової категорії вихованців були проведені: пізнавально-виховні заняття «Моя Україна», «З Україною в серці» та «Нас єднає стяг державний», акція «Синьо-жовті», пізнавально-розважальна програма «З любов’ю до України», 

Довідково.

Комунальний заклад «Позашкільний навчальний заклад «Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання» Чернігівської міської ради, підпорядкований Управлінню у справах сім’ї молоді та спорту Чернігівської міської ради, об’єднує в собі 21 дитячо-підлітковий клуб різного напрямку роботи. Директор Центру – В’ячеслав Давидов, методист– Дмитро Верич.

Зайняття у клубах - безкоштовне.

Вся інформація про заходи опубліковується на сайті http://dozvillya.edukit.cn.ua/ .

 

За повідомленням КЗ ПНЗ «Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання» міської ради

 

 

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!