Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
22 лютого 2017 р.

Цього року свято Масляної - на Красній площі


Фото № 1

Цього року традиційне загальноміське свято Масляної відбудеться на Красній площі 25-26 лютого (субота і неділя).

У суботу свято розпочнеться об 11.00. У його програмі - традиційні народні розваги та святкова торгівля, в тому числі - мясних виробів з різних районів Чернігівської області, дегустація страв із сала та мяса. 

Свою продукцію пропонуватимуть виробники з 22 районів області та понад 15 підприємств і підприємців Чернігова. Для відвідувачів буде представлений широкий асортимент м’ясної та молочної продукції, хлібобулочних і кондитерських виробів, а також мед та продукція бджільництва.   

Протягом дня на головній площі Чернігова працюватиме атракціонне містечко, для відвідувачів будуть організовані виставка-продаж виробів декоративно-ужиткового мистецтва народних майстрів та святкова торгівля. А також розважальна програма: конкурси та розваги для дітей і дорослих, виступи художніх колективів Чернігівщини. 

 У неділю, 26 лютого, початок виставково-ярмаркових заходів Масляної о 12.00. 

На гостей свята чекають: тематичні конкурси та спортивно-розважальні заходи,  майстер-класи з хенд-мейду, дитяча анімація, конкурс на кращий малюнок млинця, виступи творчих колективів та виконавців міста, народна фольклорна програма. Увечері свято завершить яскрава шоу-програма.

Протягом святкових днів для відвідувачів будуть представлені сувенірна алея, смачні страви від кращих рестораторів міста, вечірня програма на міській ковзанці, розважальна програма для дітей від "Дитячої Планети" та ще багато цікавого.

Співорганізаторами святкових заходів є Чернігівська обласна державна адміністрація та Чернігівська міська рада.



Прес-служба Чернігівської міської ради

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!