Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
24 лютого 2017 р.

Повідомлення про оприлюднення регуляторного акта - проекту рішення Чернігівської міської ради «Про внесення змін та доповнень до Методики розрахунку та порядку використання плати за оренду майна комунальної власності територіальної громади міста Чернігова (19 сесія 5 скликання), зі змінами та доповненнями».


Фото № 1

Відповідно до вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється проект рішення Чернігівської міської ради «Про внесення змін та доповнень до Методики розрахунку та порядку використання плати за оренду майна комунальної власності територіальної громади міста Чернігова (19 сесія   5 скликання), зі змінами та доповненнями»

Розробник проекту - фонд комунального майна Чернігівської міської ради.

Проект спрямований на уточнення окремих положень Методики та підвищення ефективності використання комунального майна територіальної громади м. Чернігова.

Підставою для розробки проекту є  частина друга статті 19 Закону України «Про оренду державного та комунального майна».

Проект рішення разом з аналізом регуляторного впливу оприлюднюється на офіційному web-порталі міської ради мережі Інтернет за електронною адресою: www.chernigiv-rada.gov.ua  у розділі «Регуляторна політика», рубрика «Оприлюднення проектів регуляторних актів».

 З текстом проекту та аналізом його регуляторного впливу можна ознайомитися також у фонді комунального майна Чернігівської міської ради, каб. № 7.

Зауваження та пропозиції у письмовій формі від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються фондом комунального майна Чернігівської міської ради протягом місяця з дня оприлюднення проекту рішення за адресою розробника: 14000, м. Чернігів,  вул. Мстиславська,8  (відповідальна особа -  Єпінін О. Ю.).

 

 


Голова фонду комунального майна
Чернігівської міської ради                                                                                       О. Ю. Єпінін         

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!