Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
21 березня 2017 р.

У перший же день за встановленням лічильників до "Чернігівводоканалу" звернулося більше 150 громадян


Фото № 1

20 березня «Чернігівводоканал» розпочав Програму встановлення лічильників холодної та гарячої води за кошти міського бюджету. В перший день с заявами на встановлення приладів обліку до абонентського відділу КП «Чернігівводоканал» звернулося понад 150 громадян-отримувачів субсидій. Жодних черг або ажіотажу під час подання заяв не було.

«Усе за планом», – так трьома словами можна охарактеризувати перший день виконання «Програми встановлення засобів обліку гарячого та холодного водопостачання мешканцям міста Чернігова на 2017-2020 роки», яку 20 березня розпочав «Чернігівводоканал». Абонентський відділ спрацював добре – 153 отримувачі субсидій були внесені до Реєстру на встановлення лічильників.

Програма орієнтована на мешканців міста Чернігова, які отримують послугу з централізованого постачання холодної води та водовідведення з використанням внутрішньобудинкових систем (мешкають у багатоквартирних будинках) та отримують субсидію на сплату вартості отриманих комунальних послуг.

Встановлення приладів обліку здійснюється одноразово та за умов:

– відсутності відповідних приладів обліку води у житловому приміщенні;

– що заявник є власником або співвласником житлового приміщення (власність набута в порядку не забороненому законодавством України), користувачем житла житлового фонду комунальної власності;

– проживає за місцем реєстрації;

– отримує субсидію на сплату комунальних послуг.

Встановлення приладів обліку здійснюється на підставі заяви, яка подається до КП «Чернігівводоканал» Чернігівської міської ради (абонентський відділ) власником (наймачем – для неприватизованого житла), який отримує субсидію на сплату комунальних послуг. У 2017 році за кошти бюджету міста буде встановлено 4000 лічильників.

Заява подається особисто, на бланку, отриманому в абонентській службі КП «Чернігівводоканал». Для постановки на чергу заявник має надати довідку про склад сім’ї та копії наступних документів (з пред’явленням їх оригіналів):

паспорту громадянина України;

реєстраційного номера облікової картки платника податків;

правовстановлюючих документи на житло.  

Прийом заяв від громадян щодо включення до «Програми встановлення засобів обліку гарячого та холодного водопостачання мешканцям міста Чернігова на 2017-2020 роки» розпочато 20 березня 2017 року в приміщенні абонентського відділу КП «Чернігівводоканал» за адресою: м. Чернігів, вул. Генерала Бєлова, 2.

Довідки та консультації з цього питання можна отримати за телефоном в Чернігові: (0462) 614-662.

За повідомленням інформаційної служби КП «Чернігівводоканал»

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!