Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
24 березня 2017 р.

В Чернігові військовослужбовцям вручили ордери на службові квартири

+3

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6

Сьогодні  відбулося урочисте вручення ордерів та ключів від службових квартир 13-ти військовослужбовцям Чернігівського гарнізону. Ордери на житло отримали діючі військові з різних частин та учасники АТО. В урочистій події, яка відбулась на території будинку взяли участь голова Чернігівської обласної державної адміністрації Валерій Куліч, командуючий військ оперативного командування "Північ" генерал-майор В'ячеслав Назаркін та заступник Чернігівського міського голови Олександр Ломако.

Під час вручення ключів від службових квартир заступник міського голови подякував всім військовослужбовцям за їхні подвиги, героїзм та за спокійне життя на більшій території України. 

- Міська влада робитиме такі кроки і все, що від нас залежить, для того, щоб віддячити вам за той подвиг, який ви зробили і продовжуєте робити, – сказав Олександр Ломако.

Усі військовослужбовці, які отримали ордери є діючими офіцерами, які перевелися з інших міст у зв’язку з формуванням оперативного командування «Північ». Свого житла в Чернігові ніхто з них не мав, квартири винаймали. Всі родини - з дітьми, є й такі, де по троє дітей.

 




































































Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!