Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
20 квітня 2017 р.

Виконком міської ради збільшив кількість працівників КП «Зеленбуд»


Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3

У Чернігові на сьогоднішній день проводяться активні роботи з благоустрою, озеленення міста, упорядкування квіткових клумб. Основні роботи по підвищенню естетичної привабливості міста здійснює КП «Зеленбуд» Чернігівської міської ради. Загальна площа об'єктів благоустрою, що обслуговуються підприємством, складає 690,3 га. Серед них: 677,5 га зелених зон; 11,3 га доріжок в парках та скверах; 0,5 га сходів;  0,9 га квітників; 33,3 тис. шт. дерев; 9,4 тис. шт. кущів та 10,4 тис. погонних метрів живоплоту.

Комунальне підприємство "Зеленбуд"при виконанні робіт з озеленення міської території застосовує комплексний підхід і нові технології. Так, минулого року на бульварі по пр. Миру були здійснені не тільки роботи з улаштування нових газонів, висадки дерев та кущів, а й уперше в Чернігові споруджена автоматизована система поливальних водопроводів (так званий «електрополив»). В подальшому цю технологію, яка покращує догляд за рослинами і, у підсумку, скорочує інші витрати, підприємство поширюватиме й на інші сквери Чернігова.

З огляду на розширення обсягів та видів робіт КП "Зеленбуд" виконком на своєму засіданні сьогодні, 20 квітня, прийняв рішення щодо збільшення граничної чисельності працівників, які відносяться до категорії робітничих професій. Про необхідність збільшення кількості працівників інформував начальник КП «Зеленбуд» Роман Старіков. 

Члени виконкому підтримали думку, що збереженням міста зеленим і квітучим мають займатися тільки фахівці та чітко  дотримуватися природних і технологічних процесів озеленення. 

За цим рішенням гранична чисельність працівників КП «Зеленбуд» збільшується з наявної 139,5 осіб ще на 26 штатних одиниць, серед яких переважно озеленювачі та 2 трактористи. 

 


Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!