Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
26 квітня 2017 р.

У Чернігові створений Інвестиційний паспорт міста


Фото № 1

Актуальним завданням міської влади Чернігова для сучасного розвитку міста є підвищення рівня інвестиційної привабливості, зміцнення промислового комплексу, впровадження інноваційних технологій.

Управління стратегічного розвитку міста на виконання Програми розвитку міжнародних відносин міста Чернігова та сприяння залучення інвестицій на 2016-2017 роки та з метою покращення інвестиційного іміджу міста Чернігова завершило співпрацю з незалежним національним уповноваженим рейтинговим агентством «Кредит-рейтинг». Протягом лютого-квітня управлінням спільно з рейтинговим агентством був визначений довгостроковий кредитний рейтинг міста та рівень його інвестиційної привабливості.

Довгостроковий кредитний рейтинг міста Чернігова згідно Національної рейтингової шкали визначений на рівні uaBBB. Прогноз рейтингу – стабільний.

Рівень інвестиційної привабливості міста Чернігова був визначений на рівні uaINV4-  (високий рівень).

Позичальник або окремий борговий інструмент з рейтингом uaВВВ характеризується достатньою кредитоспроможністю порівняно з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами. Рівень кредитоспроможності залежить від впливу несприятливих комерційних, фінансових та економічних умов.

Знаки «+» та «-» позначають проміжні категорії (рівні) рейтингу відносно основних категорій (рівнів).

Стабільний прогноз вказує на відсутність на поточний момент передумов для зміни рейтингу протягом року.

Також результатом співпраці міської влади та рейтингового агентства став Інвестиційний паспорт міста Чернігова. Він представляє собою комплекс інформативно-аналітичних матеріалів для інвесторів, який розкриває соціально-економічне становище в місті, його промисловий комплекс та потенційно привабливі зони для інвесторів. Завдання паспорту – показати можливості, переваги та потенціал міста Чернігова, яке має унікальний людський капітал, вигідне географічне розташування і можливість росту та репутацію надійного партнера.

Інвестиційний паспорт можна завантажити за посиланнями: https://drive.google.com/file/d/0B6tcDrjUfLehbUZPLVpRYy1iMjg/view(українською мовою) та https://drive.google.com/file/d/0B6tcDrjUfLehbUZPLVpRYy1iMjg/view(англійською мовою).

 

За повідомленням управління стратегічного розвитку міста

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!