Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
27 квітня 2017 р.

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта - рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради «Про затвердження Порядку надання відомостей про склад сім'ї та/або зареєстрованих у житловому приміщенні/будинку осіб»


Фото № 1

Відповідно до вимог Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності", з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється проект рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради "Про затвердження Порядку надання відомостей про склад сім'ї та/або зареєстрованих у житловому приміщенні/будинку осіб".

Розробник проекту – управління адміністративних послуг Чернігівської міської ради.

Проект спрямований на визначення чіткого порядку, процедур та термінів надання/отримання відомостей про склад сім'ї та/або зареєстрованих у житловому приміщенні/будинку осіб.

Підставою для розробки проекту є закони України "Про місцеве самоврядування в Україні", "Про адміністративні послуги", "Про звернення громадян", "Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні", "Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім'ям", "Про об'єднання співвласників багатоквартирного будинку", "Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку", "Про органи самоорганізації населення", "Про приватизацію державного житлового фонду", "Про забезпечення реалізації житлових прав мешканців гуртожитків".

Проект рішення разом з аналізом регуляторного впливу оприлюднюється на офіційному веб-порталі Чернігівської міської ради за електронною адресою: www.chernigiv-rada.gov.ua у розділі "Регуляторна політика", рубрика "Оприлюднення проектів регуляторних актів". З текстом проекту та аналізом його регуляторного впливу можна ознайомитися також в управлінні адміністративних послуг Чернігівської міської ради.

Зауваження та пропозиції у письмовій формі від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються управлінням адміністративних послуг Чернігівської міської ради протягом місяця з дня оприлюднення проекту рішення за адресою розробника: 14032, м. Чернігів,
вул. Рокоссовського, 20а (відповідальна особа – Овсяник М. К.).

 


Начальник управління адміністративних
послуг Чернігівської міської ради                                                                        М. К. Овсяник

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!